Lifestyle en hobby

Ambachtelijke smeden verwerken het uit de zilvermijnen van Mexico gewonnen zilver tot unieke Sieraden, volgens eeuwenoude tradities en technieken. De makers van de ringen, oorbellen, kettingen en armbanden lieten zich inspireren door symbolen en motieven van eigen cultuur of die van anderen. Maar kijk ook naar de sieraden gemaakt van gerecycled materiaal, zoals de kettingen van struisvogeleieren uit Botswana, de kettingen gemaakt van oude teenslippers uit Mali, de sieraden van capiz uit de Filipijnen en nog veel meer.


Het uitgebreide assortiment sjaals van de Wereldwinkel en Sari past bij de heersende modetrend, zeker. Maar tot een keuze komen zal niet meevallen. Zo veel materialen, zo veel kleuren, dessins en vormen. Een sjaal als sieraad, een sjaal voor behaaglijke warmte. Van zijde, van katoen of wol. Kom eens kijken en passen!

Oude spijkerbroeken, binnenbanden van auto’s, gebruikt plastic en ander gebruikt materiaal, het is in de Wereldwinkel terug te vinden als tas. Tassen voor allerlei doeleinden: handtas, laptoptas, boodschappentas of flessentas. De fietstas gemaakt van oude mestzakken uit Vietnam staat vrolijk op elke fiets. Ook in ons assortiment: ecologisch gelooide leren tassen.

 

Productfoto's gemaakt door Miriam Bruekers.